HydroPeptide®

HydroPeptide®  – verjong uw huid door uw huidcellen gezonder te maken

WAT HET IS EN WAT HET DOET?

Onze genen bepalen grotendeels hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Met epigenetica - in de vorm van Hydropeptide - oefenen we invloed uit op die genen. We draaien de tijd een beetje terug en maken je cellen weer gezond. Zie het als een schakelaar die we omzetten in je cellen, waardoor bijvoorbeeld je collageenproductie wordt gestimuleerd en je talgproductie wordt geremd.

De hierboven genoemde schakelaars? De producten van Hydropeptide. Deze sporen je cellen aan om op een gezonde manier te handelen. Ze zetten je huid aan het werk, waardoor we langdurige huidverbetering bereiken.

Het merk combineert de kracht van hun ervaringen in de cosmeticawereld met de wetenschap om resultaatgerichte producten en behandelingen te ontwikkelen. What’s not to like?

INGREDIËNTEN

Meer dan 60 peptiden, anti-oxidantijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur vormen de basis van dit krachtige product.

GEEF JE HUID EEN EXTRA BOOST

Met andere bewezen werkstoffen als retinol, vitamine C, melkzuur, glycolzuur en antioxidanten. Een combinatie van Hydropeptide met één of meerdere van deze werkstoffen zorgt voor een flinke boost in resultaat. Niet alleen op het gebied van huidveroudering, maar ook bij acné of pigmentatie.

Benieuwd naar zo’n WAUW resultaat?