Dr. Massing Long Lashes Wimper Serum

Dr. Massing efficiënt, duurzaam, dier- en milieuvriendelijk

De producten van Dr. Massing kennen een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit, maar ook een dier- en milieuvriendelijke productie is erg belangrijk voor ons. Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de expertise van onze diploma-bioloog dr. Met Erik Massing en onze jarenlange ervaring, kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam alleen geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgingsingrediënten ontvangt. 

Een hoge efficiëntie, goede compatibiliteit, maar ook een dier- en milieuvriendelijke productie is voor Dr. Massing erg belangrijk.Daarom zijn alle producten gecertificeerd in Duitsland - Made in Germany. Vanwege de expertise van diploma-bioloog Dr. Erik Massing en de jarenlange bedrijfservaring, kunt u er zeker van zijn dat er enkel geselecteerde actieve ingrediënten en natuurlijke huidverzorgings-ingrediënten zijn gebruikt. 

Het beste wimpergroeimiddel: dr. Massing Een revolutionaire nieuwe technologie uit Duitsland om de groei van wimpers en wenkbrauwen te stimuleren. Breng één keer per dag het serum aan als eyeliner en je zult zien dat in 4 tot 6 weken je wimpers langer, dichter en sterker zijn geworden. Dr. Massing Eyelash revitaliseert en stimuleert de groei van jouw wimpers en wenkbrauwen. Ze worden langer, voller, sterker en donkerder! 

Gebruik van Dr. Massing Long Lashes Wimper

Eenmaal per dag, liefst s'avonds, het wimperserum voorzichtig aan de haarwortel van de wimper aanbrengen met het borsteltje zoals een eyeliner.

Dr. Massing Long Lashes Wimper Serum

Voor natuurlijke langere en dikkere wimpers en wenkbrauwen. Dr. Massing LongLashes wimperserum zonder prostagline, revitaliseert en stimuleert de groei van uw wimpers en is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en oogleden. Het actieve ingrediënt van Dr. Massing LongLashes wimperserum is myristoyl pentapeptide 17. Dit innovatieve natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase (anagene) en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes. Hierdoor worden de haartjes niet alleen voller en langer, ze worden ook sterker. Al na 4-6 weken worden dunne, broze en korte wimpers merkbaar langer, voller en sterker. Dr. Massing LongLashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

Eerste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken.

Gewenste wimperlengte:

Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

WAARSCHUWING: Niet gebruiken wanneer u een intolerantie heeft voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken op beschadigde huid. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Buiten bereik van kinderen houden.

Dr. Massing Long Lashes Wimper Serum

Ingrediënten

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Isomalt, Butylene Glycol, Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Arginine, Lactic Acid, Dextran, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Niacinamide, Biotin, Sodium Benzoate, Acetyl Tetrapeptide-3, Gluconolactone, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Pisum Sativum (Pea) Sprout Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Glycine, Isopropyl Cloprostenate, Larix Europaea Wood Extract, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Metabisulfite, Tropolone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zinc Chloride, Calcium Gluconate

Dr. Massing Long Lashes Wimper Serum