2B Biobeauty Bio Peeling

2B Biobeauty: een nieuwe generatie huidverzorging

Wat het is en wat het doet

Deze nieuwe generatie verzorgingsproducten van ‘2B Bio Beauty’ vormt in samenwerking met de Bio-Peeling een echte verjongingskuur voor de huid. Tekenen van huidveroudering worden zichtbaar vertraagd. Dankzij de hoogtechnologische en kundig samengestelde actieve bestanddelen, beantwoorden de ‘2B Bio Beauty-producten aan de verwachtingen van deze (hectische) tijd, ongeacht leeftijd, huidtype en milieu. 2B Bio Beauty staat garant voor een uiterst doeltreffend behandelingsprogramma met verbluffende resultaten.

Aandacht voor je huid

Bij Schoonheidssalon Renate kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning. Je krijgt advies en een behandeling op maat. In de salon staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Samen gaan wij voor een optimaal resultaat!

Ook inzetbaar als Bio-Peeling

‘2B Bio peeling’ is een kruidenpeeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze bio-peelingbehandeling stimuleert je huid om zich van dode huidcellen en onzuiverheden te ontdoen. Dankzij krachtige en natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot andere peelings, die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de ‘2B Bio peeling’ het afschilferingsproces van binnenuit.

Welk resultaat kun je verwachten?

Jouw huid wordt diep gezuiverd en oppervlakkige huidoneffenheden verdwijnen, je celstofwisseling wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnenuit versterkt zodat rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Verwijde poriën worden gladder en pigmentvlekken verbleken. Het is spectaculair te noemen hoe goed je huid er direct al na de eerste behandeling uitziet. Je ziet er stralend uit en voelt je daardoor jonger.

Producten aanschaffen kan heel eenvoudig op twee manieren.

  • Direct in de salon met als voordeel dat ik een gericht huidadvies kan geven
  • Online kopen via de whatsappwinkel