Eerste kennismaking

Hoe werkt de kennismakingsbehandeling?

Wil je werken aan jouw meest gezonde en stralende huid? En ben je nog niet eerder bij mij in de salon geweest? Dan beginnen we met een “Kennismakingsbehandeling”

Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken tussen de behandelingen, want welke is nou goed voor jouw huid? Daarom heb ik deze kennismakingsbehandeling voor je samengesteld. Hierbij bespreken we jouw huidwensen en wat de mogelijkheden zijn. Na een korte intake ga ik jouw huid analyseren en starten we met de behandeling die op dat moment het beste bij jouw huid past. Hierdoor leer ik jou en jouw huid beter kennen, zodat we een goed behandelplan kunnen opstellen om jouw huid te verbeteren, verjongen en/of verstrakken.

Hoe ziet deze behandeling eruit?

Iedere vrouw is uniek, met haar eigen persoonlijke levensstijl, huidtype en wensen. Daarom is de keuze van de behandeling afhankelijk van de kwaliteit van jouw huid en welk doel we voor ogen hebben. Hiermee zetten we de eerste stap om jouw huid in topconditie te brengen. Na de behandeling krijg je een persoonlijk behandel- en productadvies om jouw huid verder te verbeteren. Mijn doel is er voor te zorgen dat jouw huid er gezond en stralend uit gaat zien!

 

Tijdsduur: 90 minuten
Investering: € 89,50

Belangrijk om te weten:

“Wist je dat… maar liefst 80% van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?”

Wil jij het maximale uit jouw behandelingen halen, dan is het belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat met de geadviseerde producten.

Deze kunnen worden aangevuld met huidsupplementen om je huid ook van binnenuit te ondersteunen.

Het is dus echt een samenwerking. Zo kunnen wij de huiddoelen bereiken die jij voor ogen hebt.

Zie ik je snel?