Yonka

Welkom in de wereld van de Yon-Ka-behandelingen voor een unieke, aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Je ondergaat 5 in intensiteit toenemende en opeenvolgende behandelingsfasen binnen de zuurstofrijke sfeer van de 5 quintessence etherische oliën van Yon-Ka.
Yon-Ka is een huidverbeterend verzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging. Yonka is wereldwijd het eerste en enige merk dat essentiële oliën ín haar producten verwerkt. Met meer dan 12 verschillende behandelingen -van wellness tot anti-age- is er altijd een oplossing voor jouw huidprobleem. Op basis van plantextracten en essentiële oliën worden zo veel huidproblemen verholpen. Alle producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en parabenen.

Aandacht voor je huid

Bij Schoonheidssalon Renate kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning. Je krijgt advies en een behandeling op maat. In de salon staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Samen gaan wij voor een optimaal resultaat!

Een quintessence van 5 belangrijke essentiële oliën staat centraal

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten alle een samenstelling van de volgende 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm. Gecombineerd met plantextracten. Het Lucas-apparaat zorgt ervoor dat de oliën in de diepere huidlagen worden opgenomen.
Yon-Ka heeft zich op basis van de oliën en plantextracten gespecialiseerd in huidverbetering voor anti-agebehandelingen, de rode en gevoelige huid. Met fruitzuren, peelings en whiteningbehandelingen. En het is ook nog eens een unieke ervaring! Met direct zichtbare resultatenon-Ka biedt het u allemaal aan de hand van een ruim assortiment behandelingen, die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Wist je dat je jouw huidwensen voor 70% thuis realiseert?

Om het resultaat van de behandelingen te optimaliseren en te behouden is een op jouw huid afgestemde productmix voor thuis van belang. Aan de slag dus! Ik adviseer je met alle plezier.

Producten aanschaffen kan heel eenvoudig op twee manieren.

  • Direct in de salon met als voordeel dat ik een gericht huidadvies kan geven
  • Online kopen via de whatsappwinkel