Yonka

Een unieke ervaring

Welkom in de wereld van de Yon-Ka-behandelingen voor een unieke, aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Je ondergaat 5 in intensiteit toenemende en opeenvolgende behandelingsfasen binnen de zuurstofrijke sfeer van de 5 quintessence etherische oliën van Yon-Ka.
Yon-Ka is een huidverbeterend verzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging. Yonka is wereldwijd het eerste en enige merk dat essentiële oliën ín haar producten verwerkt. Met meer dan 12 verschillende behandelingen -van wellness tot anti-age- is er altijd een oplossing voor jouw huidprobleem. Op basis van plantextracten en essentiële oliën worden zo veel huidproblemen verholpen. Alle producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en parabenen.

Aandacht voor je huid

Bij Schoonheidssalon Renate kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning. Je krijgt advies en een behandeling op maat. In de salon staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Samen gaan wij voor een optimaal resultaat!

Een quintessence van 5 belangrijke essentiële oliën staat centraal

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten alle een samenstelling van de volgende 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm. Gecombineerd met plantextracten. Het Lucas-apparaat zorgt ervoor dat de oliën in de diepere huidlagen worden opgenomen.
Yon-Ka heeft zich op basis van de oliën en plantextracten gespecialiseerd in huidverbetering voor anti-agebehandelingen, de rode en gevoelige huid. Met fruitzuren, peelings en whiteningbehandelingen. En het is ook nog eens een unieke ervaring! Met direct zichtbare resultatenon-Ka biedt het u allemaal aan de hand van een ruim assortiment behandelingen, die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Het assortiment van Yon-Ka bestaat uit:

  • Essentials (gezichtsreiniger)
  • Contours (reiniger rondom ogen en lippen)
  • Age Correction (crème tegen rimpels en wallen)
  • Age Defense (crème tegen veroudering)
  • Age Exception (crème tegen globale antiveroudering
  • Body Essentials (welzijn, comfort, exfoliatie)

Bekijk het ruime assortiment en beleef een unieke Yon-Ka-behandeling.

Yon-Ka producten voor huidverzorging, anti-aging en dieptepeelings

Gommage van Yon-Ka wordt bij elke behandeling gebruikt
Dit product is een echte 4-in-1-verzorging en verwijdert op een zachte manier dode huidcellen, verheldert de fletse teint, hydrateert je huid, en herstelt jouw huidevenwicht.

Yon-ka-Lotion is een voorbereider
Deze verzorgende nevel is een echt foto-aromatisch schoonheidselixer. Onmisbaar om de huidbalans te herstellen en voor te bereiden op haar dagelijkse verzorging. De lotions bevatten alle 5 essentiële oliën van Yon-Ka.

Dieptepeelings maken de huid glad

Micro-peeling
De micro-peeling wordt gebruikt bij de Le Grand Classique en de Excellent Code-behandelingen. Het is een lichte fruitzuurpeeling die de hoornlaag van de huid verweekt en de huid een glad aanzien geeft.

Alpha Exfoliator
De Alpha Exfoliator is een sterke fruitzuurpeeling die op een diep huidniveau werkt waardoor pigmentvlekjes verminderen en de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. De peeling zorgt voor een betere huidstructuur.

Verzorging is altijd belangrijk, huidprobleem of geen huidprobleem

Nutri+
Deze booster wordt gebruikt bij de Le Grand Classique en bevat een fijne olie boordevol vitamine om de huid te revitaliseren. Je huid gaat opnieuw stralen en wordt weer soepel en veerkrachtig.

Pamplemousse
Dit is één van de producten die verwerkt worden in de behandeling Plaisir D’aromes Relax. De crème is een echte energiecocktail voor huidvitalisatie

Yonka Lotion.

Deze verzorgende nevel is een echte foto-aromatische schoonheidselixer, onmisbaar om de huidbalans te herstellen en voor te bereiden op haar dagelijkse verzorging. De lotions bevatten als belangrijkste ingrediënten de essentiële oliën van Yonka

Anti-Ageverzorging, begin er op tijd mee!

 

Time Resist
Het bijzondere aan deze crème is dat de fillerbolletjes en het hyaluronzuur, de huid weer voller maken. Lipo-aminozuur stimuleert de jeugdigheid van de huid.

Excellence Code Crème
Deze heerlijke crème laat de rijpere, door hormonale wijzigingen verzwakte, huid als het ware herleven. Ze pakt de tekenen van de tijd in z’n geheel aan en herstelt onze cellen.

Wist je dat je jouw huidwensen voor 70% thuis realiseert?

Om het resultaat van de behandelingen te optimaliseren en te behouden is een op jouw huid afgestemde productmix voor thuis van belang. Aan de slag dus! Ik adviseer je met alle plezier.

Producten aanschaffen kan heel eenvoudig op twee manieren.

  • Direct in de salon met als voordeel dat ik een gericht huidadvies kan geven
  • Online kopen via de whatsappwinkel