Onzuivere huid

Heb jij last van een onrustige huid? En wil jij dit graag veranderen? Dan is de juiste aanpak heel belangrijk. De juiste salonbehandelingen, maar zeker zo belangrijk de juiste producten voor thuisgebruik. Wat je thuis namelijk doet, komt elke dag terug. En verbetering kunnen we alleen bereiken met de juiste samenwerking tussen behandelingen in de salon en het gebruik van de juiste producten thuis.

In de salon werken met verschillende peeling treatments welke mooie resultaten geven bij acne/ een onrustige huid. Bij het 1 ste salon bezoek gaan we de huid bekijken en krijg je een advies welke behandeling het beste bij jouw huid past en welke behandeling het meeste resultaat gaat geven. Nogmaals het opvolgen van de adviezen voor thuis is zeker ook bij acne doorslaggevend in het resultaat.

De Bio Peeling (Chinese Kruidenpeeling) is een natuurlijke peeling die ervoor zorgt dat de celdeling van binnenuit geactiveerd wordt. In een sneller tempo worden nieuwe huidcellen aangemaakt waardoor oude doffe huidcellen en onzuiverheden naar boven komen. De chinese kruidenpeeling zorgt ervoor dat de huid van binnenuit gezonder wordt. Onzuiverheden worden minder/ verdwijnen , de teint van de huid wordt mooier en egaler, en pigmentvlekjes en littekens worden minder zichtbaar. Voor acne en een onrustige huid is dit een super mooi intensieve huidverbeterende behandeling.

Klik hieronder voor verschillende reinigende behandelingen:

Beauty Angel Herbal Peeling

Bio Peeling (Chinese Kruidenpeeling )

 

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan even contact op en ik help je graag verder.

Gratis intake & huidadvies

Wil je graag advies of heb je een vraag over je huid? Maak dan een afspraak voor een gratis advies.

Maak een afspraak