Over de salon

Bij Schoonheidssalon Renate kan je genieten van heerlijke ontspannen behandelingen, terwijl we tegelijkertijd je huid intensief verzorgen. De salon waar ontspanning en huidverbetering samenkomen.

Even uit de waan van alle dag, in een landelijke, groene en heerlijk geurende omgeving ontspannen en genieten van intense, gespecialiseerde behandelingen. Bij mij zijn alle behandelingen een echte weldaad voor lichaam en geest. Mijn salon kenmerkt zich door een sfeervolle ambiance voor professionele behandelingen op het gebied van huidverjonging, peelings en ontspanning.

Ik heb inmiddels ruim 27 jaar ervaring op het mooie vakgebied van huidverzorging, huidverbetering én persoonlijk welzijn. Ontspanning is echt nodig voor iedereen!

Het zal je niet verbazen dat de huid mijn passie is.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn vakkennis up-to-date te houden. Voor mijzelf en zeker ook voor mijn gewaardeerde klanten die het allerbeste verdienen. Uiteraard ben ik om kwaliteitsredenen aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Die staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Mijn visie op het schoonheidsvak heb ik ontwikkeld in de loop der jaren

Ik ben ervan overtuigd dat ontspanning in een hectische wereld van belang is om het dagelijkse leven (weer) goed aan te kunnen. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om te ontladen en tot rust te komen. Aandacht voor de huid en daardoor stralen is er één van. Een stralende huid/schoonheid begint wat mij betreft altijd met ontspanning! Tijd voor jezelf dus. Bij Schoonheidssalon Renate in Groessen geloven we dat het belangrijk is om eerst te ontspannen en los te laten voordat je de effecten van welke behandeling dan ook gaat ervaren. Genieten van mooie huidresultaten is pas mogelijk na een zorgvuldige intake en echte aandacht voor ieders beautywens. In onze salon brengen wij huidverbetering en (totale) ontspanning samen waarbij mensen tijd voor zichzelf kunnen combineren met aandacht voor hun meest gezonde en gladde huid.

Inclusief een frisse uitstraling en een mooie glow. Belangrijk en interessant is het te weten dat 30% van het resultaat ontstaat in de salon, de overige 70% voltrekt zich thuis op basis van een professioneel thuisverzorgingsadvies. Door mijn kennis en ervaring kunnen wij samen gericht een behandelplan samenstellen, geheel naar je huidbehoeften en wensen. De huid naar een gezonder en mooier niveau brengen doen we samen, door de behandelingen hier in de salon in combinatie met de producten voor thuis. Deze producten vullen de salonbehandelingen zinvol aan zodat we samen nog meer en langdurig resultaat kunnen behalen. Zo leveren wij samen kwaliteit aan jouw welzijn.

Mijn kernwaarden laten zien wie ik ben en wat ik voor je kan doen

Een persoonlijke benadering, aandacht en kwaliteit staan bij mij altijd voorop. Naast een hartelijke ontvangst en begeleiding, zorgzame behandelingen en een eerlijk advies. Het begint altijd met interesse in elke klant en haar huidwensen waardoor alles in een ontspannen sfeer verloopt.

EEN MOOI STRALENDE HUID BEGINT HIER

We leven in een tijd vol hectiek, we zijn altijd druk. De dagen vliegen aan ons voorbij zonder dat we er eigenlijk bij stil staan. Volle agenda’s, veel volle ‘to do'-lijstjes en bijna geen ontspanning meer.

Wees wat liever voor jezelf en gun jezelf wat meer rust.

Naar mate de jaren verstrijken verandert onze huid langzaam, fijne lijntjes en rimpeltjes worden meer zichtbaar. De huid raakt wat verslapt en ook de kleur wordt wat grauwer. Herken jij dit bij jezelf? Zou jij weer willen genieten van een huid die leeft, een mooie huid met een gezonde GLOW.

Ik nodig je uit de stap te nemen, om jouw huid weer te laten stralen en zelf meer in balans te komen tijdens de behandelingen die Schoonheidssalon Renate aanbiedt.

Heb ik je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling en zet daarmee de eerste stap naar een stralend ontspannen huid.

Ik zou het erg leuk vinden je binnenkort (weer) te begroeten.

Stralende groet en liefs,
Renate Putman.

Aangesloten bij

Hieronder vind je een kleine impressie van onze schoonheidssalon. Je bent van harte welkom.