Over de salon

Bij Schoonheidssalon Renate kan je genieten van heerlijke ontspannen behandelingen, terwijl we tegelijkertijd je huid intensief verzorgen. De salon waar ontspanning en huidverbetering samenkomen.

Even uit de waan van alle dag, in een landelijke, groene en heerlijk geurende omgeving ontspannen en genieten van intense, gespecialiseerde behandelingen. Bij mij zijn alle behandelingen een echte weldaad voor lichaam en geest. Mijn salon kenmerkt zich door een sfeervolle ambiance voor professionele behandelingen op het gebied van huidverjonging, peelings en ontspanning.

Ik heb inmiddels ruim 27 jaar ervaring op het mooie vakgebied van huidverzorging, huidverbetering én persoonlijk welzijn. Ontspanning is echt nodig voor iedereen!

Hoe het ooit begon…

In 1988 startte ik direct na de middelbare school met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Stiekem was dat altijd al mijn de droom. Ik ging als klein meisje altijd met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste en vond het prachtig.  

Ik ben altijd creatief bezig geweest en twijfelde nog even of ik een opleiding mode en kleding ging doen. Maar de passie voor huidverzorging won en ik ging vol overgave aan de slag als schoonheidsspecialiste. 

Het zal je niet verbazen dat de huid mijn passie is.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn vakkennis up-to-date te houden. Voor mijzelf en zeker ook voor mijn gewaardeerde klanten die het allerbeste verdienen. Uiteraard ben ik om kwaliteitsredenen aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Die staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Compleet verzorgd moment voor jezelf

Ook als je bij mij in de stoel ligt mag je rekenen op een compleet verzorgde behandeling. Een drankje, en mijn volledige aandacht voor jou zorgen dat je lekker ontspant en geniet van het moment. 

Wanneer ik je kan helpen aan een stralende, gezonde huid ben ik blij. Samen zorgen we voor een mooi resultaat van de behandelingen en het thuisgebruik, zodat een goede huidroutine net zo normaal wordt als tandenpoetsen. En als je huid straalt, straal jij ook! 

Een mooi stralende huid begint hier

We leven in een tijd vol hectiek, we zijn altijd druk. De dagen vliegen aan ons voorbij zonder dat we er eigenlijk bij stil staan. Volle agenda’s, veel volle ‘to do'-lijstjes en bijna geen ontspanning meer.

Wees wat liever voor jezelf en gun jezelf wat meer rust.

Naar mate de jaren verstrijken verandert onze huid langzaam, fijne lijntjes en rimpeltjes worden meer zichtbaar. De huid raakt wat verslapt en ook de kleur wordt wat grauwer. Herken jij dit bij jezelf? Zou jij weer willen genieten van een huid die leeft, een mooie huid met een gezonde GLOW.

Ik nodig je uit de stap te nemen, om jouw huid weer te laten stralen en zelf meer in balans te komen tijdens de behandelingen die Schoonheidssalon Renate aanbiedt.

Heb ik je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling en zet daarmee de eerste stap naar een stralende huid.

Ik zou het erg leuk vinden je binnenkort (weer) te begroeten.

Stralende groet en liefs,
Renate Putman.

Aangesloten bij

Hieronder vind je een kleine impressie van onze schoonheidssalon. Je bent van harte welkom.