Schoonheidssalon Renate is de salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling wordt gekeken naar de wensen van de klant en naar de behoefte van de huid op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies. Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

Mijn salon kenmerkt zich door o.a. de sfeervolle ambiance en de rustgevende, landelijke omgeving. De salon is bereikbaar via een eigen ingang waar je terecht komt in een gezellige ontvangstruimte. Je kunt bij mij terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huidverbetering.

Schoonheidssalon Renate is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Misschien mag ik je binnenkort begroeten.

Stralende groet

Renate Putman.