Graag stel ik me aan je voor: ik ben Renate Putman,inmiddels ruim 25 jaar met veel plezier werkzaam als schoonheidsspecialiste. Mijn salon is gevestigd aan de Pinkslo 11 in Groessen.

Schoonheidssalon Renate is de salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon.Tijdens elke behandeling wordt gekeken naar de wensen van de klant en naar de behoefte van de huid op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies.Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

Mijn salon kenmerkt zich door o.a. de sfeervolle ambiance en de rustgevende, landelijke omgeving. De salon is bereikbaar via een eigen ingang waar je terecht komt in een gezellige ontvangstruimte. Je kunt bij mij terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huidverbetering.

Elke dag geniet ik weer van de stralende huiden en de blije ontspannen gezichten bij het verlaten van de salon. Mijn vak is echt mijn PASSIE en vind het geweldig om dit te mogen delen!

Schoonheidssalon Renate is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie Schoonheidsverzorging. Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Misschien mag ik je binnenkort begroeten.

Stralende groet

Renate Putman.

 

huidprofessional-wit
partner-logo01
lookx-4
logo-yonka-paris
logo-50