Seizoens Treatment

Kennismakingsbehandeling

Ben je nieuw bij Schoonheidssalon Renate? Dan starten we met een intake en een kennismakingsbehandeling.

Hydropeptide Huidverbetering & Huidverjonging

Hydropeptide is een van de beste anti-aging behandeling met peptiden die meteen een “wow effect”geven.

De unieke combinaties van Peptiden versterken het fundament van uw huid en laat uw huid haar jeugdige uitstraling weer terug krijgen.
HydroPeptide werkt op fijne lijntjes & rimpels, gevoelige & een huid die roodheden heeft, ongelijke huidtextuur, gebied rondom de ogen, verlies van elasticiteit, zonschade en pigmentatie, droogte, gehydrateerde huid, acne en overtollige olie.Wij noemen de producten altijd  ‘bodybuilding’  voor je huid, omdat het ervoor zorgt dat je huid voller, steviger en stralender wordt. De resultaten liegen er niet om.Ben jij klaar voor the next level in huidverjonging?

Emotion Biological Drogehuidspecialist Behandelingen

Help!!! Mijn huid is is nood! Ik heb al van alles geprobeerd maar niets helpt. Mijn huid voelt trekkerig, moet de hele dag door crème opsmeren, is vurig en jeukt. Herken jij jezelf hierin? Maak dan eens kennis met Emotion Biological Skincare behandelingen. Deze zijn gespecialiseerd in huidverbetering en de behoefte van een droge huid.

Yon-Ka Paris Wellness Behandelingen

De wereld van de Yon-Ka verzorgingen betreden is een unieke ervaring, een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt. Beleef en ervaar een Wellness Yon-Ka behandeling.

Peelings

huidprofessional-wit
partner-logo01
lookx-4
logo-yonka-paris
logo-50