Yonka Treatments

Wil jij een zintuiglijke beleving met natuurlijke producten?

Dat is de kracht van deze 'YONKA PARIS' belevingen! 
Gepassioneerd door de therapeutische kracht van planten en pioniers van de aromatherapie: Het franse merk ‘YONKA’ creëert fyto-aromatische* producten en behandelingen. In de overtuiging dat schoonheid een kwestie is van fysieke en psychologische harmonie is elke behandeling een zintuiglijke en holistische beleving. 

Volledig ontspannen en stralend verlaat jij de salon. Met een prachtige glow in je gezicht. Na de salonbehandeling is het belangrijk dat je jouw huid thuis verder verzorgt om dit prachtige resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Ik geef je een advies over de producten.

* Lauwe nevel met “Quintessence” 5 etherische oliën bestaand uit Lavendel, Rozemarijn, Tijm, Geranium en Cyprus

Yonka Treatment De Luxe - 90 minuten € 109,50

Deze heerlijk Yonka Treatment De Luxe is aromatische en weldadige beauty- en wellnessbehandeling biedt je een uniek moment van ontspanning en onthaasting door toepassing van verkwikkende geuren van etherische oliën zoals rozemarijn, lavendel en tijm. Je geniet van een luxe behandeling met ontspannende massages.

Met o.a. aromatische entree, dubbele reiniging, epileren of waxen wenbrauwen, 2 peelingen, onzuiverheden verwijderen, hoofdhuidmassage, ampul insluizen d.m.v Zeitgard, ontspannings massage van gezicht, nek, schouders, keuze uit intensief voedend masker of 15 min collageen lamp, Afsluitend krijg je een anti-ageingserum, oogcreme en dag- of nachtcrème.

Resultaat is een mooie doorbloede huid die nog dagen straalt! 

YonKa Treatment Classique - 75 minuten € 95,00

YonKa Treatment Classique is een behandeling met natuurlijke producten (met onder andere pompelmoesextract, limoen, sinaasappel, en citroen) voor je huid kunnen betekenen. Je geniet van een ontspannende behandeling met een heerlijke massage. 

Met o.a. aromatische entree, dubbele reiniging, epileren of waxen wenbrauwen, 2 peelingen, onzuiverheden verwijderen, ampul insluizen d.m.v Zeitgard, ontspannings massage van gezicht, nek, masker aangepast aan huidtype, Afsluitend krijg je een anti-ageingserum, oogcreme en dag- of nachtcrème.

Resultaat is een mooie doorbloede huid die nog dagen straalt! 

YonKa Treatment Beaute - 60 min € 78,00

Opfrissende gezichtsbehandeling. Een weldadige adempauze van zestig minuten om de huid te voorzien van vitaminen lipiden en er snel weer stralend uit te zien, in een verkwikkende omgeving die geurt naar citrusfruit en provinciaalse velden. Opfrissende gezichtsbehandeling.

Met o.a. aromatische entree, dubbele reiniging, epileren of waxen wenbrauwen, gommage, onzuiverheden verwijderen, ampul insluizen d.m.v Zeitgard, masker aangepast aan huidtype, tijdens het masker een massage van de nek en schouders, Afsluitend krijg je een anti-ageingserum, oogcreme en dag- of nachtcrème.

Resultaat is een mooie frisse huid die nog dagen straalt!