Huidverjonging / Anti-Aging

We willen vaak allemaal de huidveroudering zo lang mogelijk op zich laten wachten. Toch krijgen we er allemaal mee te maken. De één iets eerder als de ander. Dit kan te maken hebben met erfelijke aanleg maar ook zeker met leefgewoontes en verzorging.

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid, droger, dunner en slapper. De huid verliest collageen en elastine waardoor we naast verslapping ook rimpeltjes zien. De huid verliest haar volume. We kunnen huidveroudering niet tegengaan maar we kunnen dit proces wel vertragen met de juiste behandelingen, producten en leefgewoontes.

Bij Schoonheidssalon Renate staan we voor natuurlijke huidverjonging. Er worden verschillende behandelingen gegeven die ervoor zorgen dat de huid en de celdeling wordt geactiveerd. Hoe actiever de huid, hoe “jonger” deze blijft. Uiteraard krijg je bij een bezoek aan de salon een advies over welke behandeling het beste bij je huid en je wensen past. Door het collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid te activeren blijft de huid steviger, fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder en het vochtgehalte verbeterd.