DR Grandel

DR. GRANDEL cosmetica

Ontdek in ons professionele assortiment onder andere gezichtsreiniging, crèmes en verzorgingsproducten met Hyaluron, unieke ampullen en effectieve anti-aging producten. Deze zijn te vinden in de series van Hydro Active, Timeless, Beautygen en nog veel meer. DR. GRANDEL cosmetica gaat systematisch op de individuele behoeftes van huidtype en huidtoestand in.

Made in Germany

Kwaliteit made in Augsburg – een predikaat, welke de onderneming van de stad Augsburg toegekend kreeg en daarmee de buitengewone product- en dienstverleningskwaliteit waardeert. Ontdek de innovatieve DR. GRANDEL cosmetica en verzorgingsproducten, geproduceerd in Duitsland!

Aandacht voor je huid

Bij Schoonheidssalon Renate kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning. Je krijgt advies en een behandeling op maat. In de salon staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Samen gaan wij voor een optimaal resultaat!

Perfect afgestemde verzorging

Effectieve en dicht bij de natuur staande cosmetica, ontwikkelt in eigen laboratorium met inzet van de meest moderne technologie. Daarmee biedt DR. GRANDEL cosmetica de perfect gecoördineerde huidverzorging voor elk gewenste resultaat. Overtuig uzelf van de uitgekozen werkstoffen uit de natuur en innovatieve formules met de beste compatibiliteit en merkbare betrouwbaarheid.

Wat het is en wat het doet

Bij Dr. Grandel en Phyris staat voorop dat elke huid uniek is. Veelzijdige behandelingen, gecombineerd met uitermate werkzame, irritatievrije producten bieden precies de juiste oplossingen voor elke leeftijd, huidtype en huidtoestand.
Door de combinatie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en high-tec processen biedt Dr. Grandel en Phyris buitengewoon effectieve producten.
Met behandelingen in de salon bereik je 30% van je gewenste huidresultaat. De juiste thuisverzorging geeft 70% resultaat. Voor 100% duurzaam succes is de combinatie dus cruciaal. Met een ruime keuze aan verzorgingsproducten is er voor elk wat wils.

Producten aanschaffen kan heel eenvoudig op twee manieren.

  • Direct in de salon met als voordeel dat ik een gericht huidadvies kan geven
  • Online kopen via de whatsappwinkel