€90,00

Yon-Ka Elixir Vital is een herstellend serum voor de gestreste huid. De combinatie van 24 essentiële aminozuren en hydraterende en voedende ingrediënten voorziet de huid van nieuwe energie en laat haar stralen. Ook heeft het serum een kalmerende en hydraterende werking. De huid ziet er gladder en jonger uit.

Kenmerken

  • Kalmeert
  • Regenereert
  • Revitaliseert
  • Anti-aging
  • 92% Natuurlijke ingrediënten.

Gebruik

Gebruik het serum elke ochtend en/of avond. Schud de flacon goed voor gebruik, neem 2-3 pompjes serum en breng het op het gezicht, de hals en het decolleté aan. Dit serum wordt aangeraden als een intensieve kuur die je gebruikelijke huidverzorgingsroutine vervangt.

Werking

Het Elixir Vital is speciaal ontwikkeld voor de gestreste, vermoeide en zeer droge huid. Het gebruik wordt vooral aangeraden bij emotionele stress, extreme vermoeidheid, overmatige blootstelling aan de zon en na een intensieve huidbehandeling. De formule bevat diverse peptiden en minerale zouten (zoals calcium en magnesium) die de huid herstructureren en hydrateren. Vitamine E is een krachtige antioxidant, Vitamine F gaat dehydratatie tegen en vitamine B5 heeft een verzachtende en kalmerende werking. Het serum is verrijkt met het Quintessence complex (met essentiële oliën van onder andere lavendel en rozemarijn) dat de huid van energie voorziet. De formule bestaat voor 92% uit natuurlijke bestanddelen.

Bestellen Bekijk alle producten