€38,00

Yon-Ka Gommage Yon-Ka is een scrubgel voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. De formule is namelijk vrij van microkorrels en agressieve scrubdeeltjes. Deze scrub heeft een viervoudige werking; het maakt de huid gladder, het verheldert de teint, het hydrateert en het brengt de huid in balans.

Kenmerken

  • Hydrateert
  • Maakt de huid gladder
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Brengt de huid in balans
  • 94% Natuurlijke ingrediënten.

Gebruik

Breng de gel 1-3 keer per week aan op de gereinigde huid van het gezicht en de hals. Breng een royale laag aan en laat de gel enkele minuten inwerken. Verwijder de gel van de huid door zachtjes wrijvende bewegingen met de vingertoppen te maken. Gebruik daarna vochtige wattenschijfjes om restjes gel te verwijderen. Afspoelen is niet nodig. Heb je een zeer vochtarme huid? Dan kan het zijn dat je huid de gel direct opneemt. Breng opnieuw een laag gel aan en volg de bovenstaande stappen.

Werking

De Gommage Yon-Ka is de oplossing voor de doffe en/of vermoeide huid. Binnen enkele minuten straalt je huid weer. De scrub heeft een plantaardige basis en bevat geen scrubdeeltjes. Bruine algen extracten en carob verwijderen dode huidcellen en maken de huid gladder. Plantaardige glycerine hydrateert terwijl witte dovenetel de huid kalmeert. Essentiële oliën van limoen en borneol hebben een zuiverende en verhelderende werking. De formule bestaat voor 94% uit natuurlijke ingrediënten.

Bestellen Bekijk alle producten