€30,00

Yon-Ka Eau Micellaire is een gebruiksvriendelijke reiniger voor alle huidtypen. Met dit product verwijder je make-up en vuil in één simpele stap. Micellen reinigen de huid grondig, zonder haar te irriteren of uit te drogen. De formule beschermt de huid tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering.

Kenmerken

  • Reinigt effectief
  • Milde formule
  • Verwijdert make-up
  • Anti-aging
  • 91% Natuurlijke ingrediënten.

Gebruik

Breng de reiniger aan op een wattenschijfje en veeg ermee over je gezicht, ogen en lippen. Voor het verwijderen van langhoudende make-up zoals mascara kun je een doordrenkt wattenschijfje enkele seconden zachtjes op het oog drukken. De micellen breken de make-up af zodat het makkelijker te verwijderen is. Herhaal deze stappen totdat de wattenschijfjes schoon blijven. Afspoelen is niet nodig.

Werking

Gebruik de Yon-Ka Eau Micellaire dagelijks voor het reinigen van het gezicht. De formule is zacht voor de huid, ook als je last hebt van een gevoelige huid of gevoelige ogen. Zeelavendel gaat vrije radicalen tegen om tekenen van veroudering te voorkomen. Polysacchariden en essentiële oliën van roos en kamille hebben een verzachtend effect. Het Yon-Ka Quintessence complex, aangevuld met essentiële oliën van bergamot en munt, verfrist, zuivert en verkwikt de huid. Dankzij de milde werking is het product vooral geschikt voor het verwijderen van lichte make-up. De formule bevat voor 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Bestellen Bekijk alle producten