€40,00

Yon-Ka Phyto-Contour is een crème die tekenen van vermoeidheid vermindert rondom de ogen en de lippen. De crème verwikt en verstevigt deze dunne en delicate huid. Donkere kringen en wallen worden verminderd en de huid wordt gehydrateerd. De huid ziet er weer gladder, jeugdiger en frisser uit.

Gebruik

Gebruik de crème elke ochtend en/of avond, na het reinigen van je gezicht. Breng een dunne laag aan op de huid rondom de ogen en lippen. Zorg ervoor dat de crème niet in de ogen komt. Plaats je vinger in de binnenste ooghoek en wrijf langs de onderzijde van het oog richting de slapen. Herhaal dit 3 keer. Doe dit ook bij het bovenste ooglid.

Werking

Het geheim van Phyto-Contour zit in de verstevigende eigenschappen van rozemarijn, die de dunne huid rondom de ogen en lippen perfect verzorgt. Daarnaast heeft rozemarijn een vochtafvoerende werking om wallen tegen te gaan. Peptiden herstructureren de huid en maken haar gladder, terwijl vitamine E de huid beschermt tegen vrije radicalen. Aloë vera en plantaardige glycerine voorzien de huid van vocht en een fris gevoel, om tekenen van vermoeidheid te verminderen. Bevat 92% natuurlijke ingrediënten.

Bestellen Bekijk alle producten