€160,00

Yon-Ka Excellence Code Creme biedt een complete verzorging voor een jonger ogende huid. De crème is ontwikkeld voor de rijpere huid. Rimpels vervagen, de huid lijkt gelift en de gezichtscontouren worden opnieuw gedefinieerd. Ook wordt de teint geëgaliseerd en de huid krijgt een gezonde gloed.

Kenmerken

  • Vermindert rimpels
  • Verstevigt de huid
  • Egaliseert de teint
  • Laat de huid stralen
  • Regenereert
  • 94% Natuurlijke ingrediënten.

Gebruik

Gebruik de crème dagelijks, na het reinigen van het gezicht en de hals. De luchtdichte verpakking zorgt ervoor dat de werking van de formule optimaal blijft. Verwijder het deksel en druk op het witte deel van het potje zodat de juiste hoeveelheid crème vrijkomt. Je kan de hoeveelheid crème aanpassen door zachter of harder te drukken. Verdeel de crème over het gezicht en de hals. Vermijd de huid rondom de ogen. De romige en fluweelachtige textuur wordt snel opgenomen door de huid.

Werking

De rijpere huid heeft te maken met hormonale veranderingen, die tot specifieke huidbehoeften leiden. De huid is vaak gedehydrateerd, ze is minder stevig, ze straalt minder en rimpels zijn zichtbaar. De Excellence Code Creme is ontwikkeld om deze behoeften te vervullen. Gistextract maakt de huid steviger en veerkrachtiger, terwijl rode algen extract pigmentvlekken vermindert en de huid laat stralen. Een complex van silicium en aminozuren beschermt de elastine- en collageenvezels en egaliseert rimpels. Q10 en vitamine E beschermen de huid tegen vrije radicalen, die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Een combinatie van avocado olie, druivenpitolie, sheaboter en hyaluronzuur voedt en hydrateert de huid om de elasticiteit te verbeteren. Bevat voor 94% natuurlijke ingrediënten.

Uitgelichte ingrediënten

Vrij van Parabenen, Gluten, Sodium lauryl sulfate (SLS), Genetisch gemodificeerd organisme (GGO), Ftalaten, Triclosan.

Bestellen Bekijk alle producten