Treedt binnen in de wereld van de Yon-Ka behandelingen voor een unieke aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Vijf in intensiteit toenemende behandelingsfasen, die u opeenvolgend ondergaat in een zuurstofrijke sfeer van de 5 Quintessence etherische oliën van Yon-Ka.

Huidverbeterend, Verzorgend, Resultaat

Yon-Ka is een huidverzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging.

Met de behandeling van Yon-Ka, een compleet huidverbeterend merk, kunnen door planten extracten en essentiële oliën veel huidproblemen verholpen worden. De producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dieren extracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruiden extracten en parabenen.

Yon-Ka: 5 belangrijke essentiële oliën

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten een “Quintessence” die 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm, met een buitengewone werking combineert met planten extracten.

Yonka is wereldwijd het eerste en enige merk dat essentiële oliën ín haar producten verwerkt. Yonka heeft meer dan 12 verschillende behandelingen: van Wellness tot Anti-Age.

Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met anti-age behandelingen, fruitzuren, peelings, whitening behandelingen en de rode en gevoelige huid. Yonka behandelingen zijn naast huidverbeterend ook een unieke ervaring. Yon-Ka biedt het u allemaal aan de hand van een ruim assortiment behandelingen, die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Beleef een Yon-Ka behandeling.

www.yonka.com