Intensieve, huidverbeterende behandelingen

Ervaar het vernieuwende resultaat van de Klapp Cosmetics gezichtsbehandelingen bij Schoonheidssalon Renate.

KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. „Made in Germany“ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien. Meer dan 36 jaar ervaring en de continue research naar en ontwikkeling van nieuwe hightechingrediënten en -methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de KLAPP-consument. Klapp neemt een bijzondere positie in in de cosmeticawereld met een zeer rijk en innovatief assortiment van producten.

Met de hoogwaardige producten van klapp kunnen wij mooie huidverbeterende behandelingen aanbieden. KLAPP behandelingen, vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits.  Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen.  Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.  U voelt het en anderen zien het! Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren , dieptereiniging & fruitzuurpeeling, ampul met HC 4 apparaat, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een ontspannings massage van gelaat, hals, decolleté.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!