HydroPeptide®

 

 

HydroPeptide® The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!

Autoriteit in anti-aging skincare

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical* gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

* cosmeceutical: verzorgingsproduct die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddel inzit.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Geschikt voor alle huidtypes!

Wat zijn peptiden?

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecule, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Wereldwijd meer dan 30 Beauty awards, dankzij resultaatgerichte en innovatieve formules.

 

HydroPeptide

HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

 

Ervaar het WAUW-effect!

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar beginnen te worden
 • droge en vochtarme huiden
 • fijne lijntjes en rimpels
 • doffe en vermoeide huiden
 • voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi wil houden en huidveroudering wil vertragen
 • diepe rimpels
 • ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • geïrriteerde huiden
 • gestreste, onevenwichtige huiden
 • gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming
 • droge huid
 • (hormonale) acné huid
 • Voor iedereen die DIRECT resultaat wil

 


Emotion De DrogeHuid Specialist

 

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd. Een delicate balans tussen water en vet houdt de huid gezond. Helaas is deze laag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend.

Het hart van onze producten: E.S.U. Biocomplex®

 

 

 

Het complex bevat essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren uit o.a. plantaardige oliën (jojoba, argan, zwarte bes, etc.), boters (sheabutter etc) en bijenwas. Het mengen van deze plantaardige oliën, wassen en boters is een moeilijk productieproces. Dat proces is daarom exclusief gepatenteerd voor de producten van Emotion.

De huid maakt onverzadigde vetzuren niet zelf aan, maar ze zijn wel essentieel voor alle huidtypen, vooral voor de droge huid. Het ESU biocomplex®, de basis van alle crèmes, maskers en serums, ondersteunt de functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen. De huid neemt de gladde textuur gemakkelijk op, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Resultaat =  een comfortabel huidgevoel!

Bij alle behandelingen krijg je een heerlijke massage met de Emotion Hot Balm Candle. De schoonheidsspecialist mengt de natuurlijke wassen met een intensief serum, aangepast aan jouw type droge huid. Deze warme massagecrème voelt verrukkelijk fluweelzacht aan, zodat je nóg meer geniet van de massage. Pure ontspanning, van de eerste tot de laatste minuut!

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

 

 

Ervaar zelf met de producten van Emotion een ware weldaad voor jouw droge huid!

www.emotionskincare.nl


Yon-Ka Paris

 

Yonka Producten

 

Treedt binnen in de wereld van de Yon-Ka behandelingen voor een unieke aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Vijf in intensiteit toenemende behandelingsfasen, die u opeenvolgend ondergaat in een zuurstofrijke sfeer van de 5 Quintessence etherische oliën van Yon-Ka.

Yon-Ka is een huidverzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging.

De producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dieren extracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruiden extracten en parabenen.

Yon-Ka: 5 belangrijke essentiële oliën

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten een “Quintessence” die 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm, met een buitengewone werking combineert met planten extracten.

Yonka is wereldwijd het eerste en enige merk dat essentiële oliën ín haar producten verwerkt.

De wereld van de Yon-Ka verzorgingen betreden is een unieke ervaring, een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt. Beleef en ervaar een Wellness Yon-Ka behandeling.

Beleef een Yon-Ka behandeling.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

www.yonka.com


2B Bio Beauty staat garant voor een uiterst doeltreffend behandelingsprogramma met verbluffende resultaten.