Heb jij last van een droge huid? Een droge huid voelt soms trekkerig en gevoelig aan. Ook kan een droge huid schilferig zijn en zullen fijne lijntjes en rimpeltjes snelle zichtbaar zijn/worden. Een droge huid kenmerkt zich door een tekort aan vetten en vocht. Belangrijk is het dan ook om de huid te voorzien van werkstoffen die deze tekorten aan vetten aan kunnen vullen en daarbij ervoor zorgen dat de huid goed gehydrateerd blijft.

Emotion Skincare is een productlijn die de focus heeft op een droge huid. Emotion bevat verschillende lijnen waarmee het voor elke droge huid een oplossing heeft Dat kan bijv zijn een droge/ gevoelige schilferachtige huid, maar bijv ook een droge huid met rimpeltjes en verslapping.

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd. Helaas is onze beschermingslaag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne factoren (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompetable” is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag en vind je terug in alle producten van Emotion Skincare. De huid herkent de basis uit deze producten als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend. Waardoor de producten zeer intensief zijn voor de droge huid.

Wil je kennis maken met de behandelingen en producten van Emotion Skincare?

Klik op de behandeling voor meer informatie:

Nieuwsgierig naar meer informatie over de producten van Emotion? Klik op de volgende link:  Emotion Skincare

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan even contact op en ik help je graag verder.

Contact