Winter Winterl Wellness Ampullen.

WAT IS HET EN HOE WERKT HET?

Tijdens deze ‘Winter Glow Wellness Treatment’ wordt gewerkt met prachtig voedzame ingrediënten die de vochtreserves van je huid op aangename wijze aanvullen. Deze ‘feelgoodbehandeling’ is een intensieve, luxe én hydraterende treatment voor een mooie, natuurlijke glow.


De behandeling vult de vochtreservoirs van de huid op aangename wijze aan en zorgt met verschillende soorten hyaluron voor een voller huidbeeld. Intelligente actieve bestanddelen voorzien de huid van mineralen en sporenelementen, geven haar nieuwe vitaliteit en hydrateren haar onmiddellijk en langdurig.

 

De Winter Glow Wellness Treatment bestaat uit:

 • een aromatische entree
 • een reinigingsmassage
 • epileren
 • een dieptereiniging met enzymatische peeling
 • verwijdering van kleine onzuiverheden
 • aanbrengen van somi en vitamineserum + warmte insluizen
 • een ontspanningsmassage van gelaat, nek, hals en decolleté
 • een drukpuntmassage
 • aanbrengen van aromatische warmtekompressen
 • Ultrasomi fluid van Phyris, ampul
 • 15 minuten lichttherapie met de Beauty Angel
 • aanbrengen serum, dag- en oogverzorging en een SPF
 • een heerlijk kopje winterthee met iets lekkers
 • product- en huidadvies voor de thuisverzorging
 • 3 Dr. Grandel ampullen (1 tijdens de salonbehandeling en 2 ampullen voor thuisverzorging om jouw huidresultaat vast te houden en je huid nog een extra boost te geven; de ampullen bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen waardoor je snel resultaat behaalt. Je brengt ze direct na de reiniging aan, gevolgd door je ultrasomi fluid en daarna je dag- en/of nachtcrème.

 

Waarom zijn ampullen en zo goed voor de huid?

Een vermoeide, doffe huid met eventueel onzuiverheden en acne of juist met rimpels en fijne lijntjes heeft een echte oppepper nodig. In de vorm van een ampul! Ampullen zijn kleine krachtbommetjes van werkstoffen, die specifieke huidproblemen aanpakken en tegelijkertijd jouw algehele huidconditie verbeteren. In een ampul zitten meer werkstoffen dan in crèmes (gemiddeld 8 x zoveel!) met een zeer doelgerichte werking die het effect van iedere behandeling versterkt.

Hoe gebruik je een serum of ampul?

Allereerst is het belangrijk de huid te reinigen met een milk, foam of gelwash. Vervolgens wordt de pH-waarde van de huid gestabiliseerd (belastende stoffen in kraanwater drogen de huid uit en zorgen voor disbalans), door middel van een tonic of lotion. Nu is je huid optimaal voorbereid voor actieve opname van de werkstoffen uit de ampul.

WAT IS HET RESULTAAT?

Verzachtend en herstellend. Door inzet van verschillende soorten hyaluronzuur werken we aan een vollere huid. Slimme en actieve bestanddelen voorzien de huid van mineralen en sporenelementen waardoor jouw huid nieuwe vitaliteit krijgt en uitstraalt. Doordat de huid onmiddellijk gehydrateerd is, ziet jouw huid er langdurig fris en gezond uit.

De zachte geuren geven bovendien een heerlijk gevoel van wellness. Je huid en jijzelf zullen je dankbaar zijn.

Gun jezelf een huidverbeterend moment én ontspanning met deze Winter Glow Wellness Treatment en boek deze (huid)boostbehandeling gelijk!

Tijdsduur: 90 minuten
Investering:
€ 99,50

 


Je kunt je gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s, dit kunt je ook als opmerking aangeven bij je online afspraak.

Waxen ontharing van de bovenlip € 8,00
Waxen ontharing van de bovenlip & kin € 12,00
Verven van wenkbrauwen € 8,50
Verven van wimpers € 11,00
Verven van wenkbrauwen & wimpers € 17,00


Deskundig advies over de behandeling en het effect van ampullen?

Laat je door mij deskundig adviseren over welke behandeling of ampul het beste past bij jouw huid. Door middel van een huidanalyse kan ik precies zien wat jouw huid nodig heeft. In het behandelplan laat ik vervolgens de stappen zien die leiden naar het snelste, meest optimale én stralende resultaat.