klapp-cosmetics-afbeelding-boven-aan-de-tekst-als-je-pagina-opent

Behandelen, verwennerij, aanbevelen – deze drie woorden vormen de basis van de Klapp -filosofie.

Met het uitgebreide assortiment van Klapp Cosmetics kunnen wij u steeds een behandeling op maat aanbieden.

Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het! Alle behandelingen zijn compleet uitgebreid en bestaan uit het volgende; Reiniging, huidanalyse, epileren, dieptereiniging & fruitzuurpeeling, speciale maskers met intensieve werkstoffen, serum, dag/nachtverzorging. Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een massage van gelaat, hals, decolleté.

 

Klapp is met de unieke A Classic serie nu al in veel opzichten toonaangevend. Het succes van deze producten wordt nu voortgezet in de nieuwe A Classic cabine-behandeling.

 

Klapp A Classic Retinol Intensive Boost + Lift Treatment

Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de meest efficiënte ingrediënten van deze tijd en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Zichtbaar resultaat!

Prijs: € 75,00
Duur: 75 minuten

 

 

Klapp A Classic Power Boost Treatment

A Classic Power Boost Treatment biedt u een innovatieve, complete anti-aging behandeling met overtuigende resultaten.
De huid wordt ontgift en intens gehydrateerd, rimpels en lijnen kunnen worden verminderd en cellen zich regenereren – voor een vol en fris huidbeeld.De gebruikte micro retinol heeft een stimulerende werking op het herstelmechanisme van de huid. (speciaal voor iets rijpere huid en gaat huidveroudering tegen, tevens goed voor acné in de overgang)

Prijs: € 75,00
Duur: 75 minuten

partner-logo01
logo-yonka-paris
2b-biobeauty-2
lookx-4
klapp-4