img_5315

HydroPeptide®

Introductie Behandeling  

HydroPeptide Meet & Treat. Maak kennis met de wereld van anti-aging, peptiden, fruitzuren en collageen. Tijdens deze korte maar intensieve behandeling willen wij u zoveel mogelijk laten ontdekken wat HydroPeptide voor u huid kan betekenen. U huid zal stralen Wow & Glow! We gaan in deze behandeling u huid Reinigen en boosten. Ook maken we foto’s om u te laten zien wat HydroPeptide voor u huid kan betekenen bij thuisgebruik van de producten.

Bent u nog niet eerder bij Schoonheidssalon Renate geweest?  En wilt u graag kennis maken?

Maak dan nu gebruik van deze speciale Kennismakingsactie!

HYDROPEPTIDE MEET & TREAT

Deze behandeling bestaat uit:

  • Intake gesprek en huidanalyse
  • Dubbele Reiniging van gelaat en decolleté
  • Dieptereiniging d.m.v peelings
  • Toner & Serum
  • Korte gezichtsmassage
  • Crème Masker
  • Serum & Moisturizer & Spf Crème
  • HydroPeptide product en huidadvies verzorging voor thuis.

Uw huid verbeteren?
Is samenwerken…….

De behandeling in de salon worden afgestemd op de behoefte van u huid.

* Het is belangrijk voor het resultaat dat de juiste producten 2x per dag thuis gebruikt worden

.

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Tijdens deze behandeling leert u de producten kennen, we bespreken u wensen, stellen een behandelplan op en u krijgt advies voor de *thuisverzorging met de producten van HydroPeptide.

Deze kennismakingsbehandeling is eenmalig te boeken voor het speciale tarief van € 59,00

Duur behandeling 60 minuten (excl. intake)
Prijs: € 59,00


 

Hydropeptide

 

HYDROPEPTIDE

Hydropeptide is marktleider in anti-aging producten op basis van peptiden. De formules bevatten meer dan 60 verschillende peptiden in combinatie met voedende werkstoffen zoals hyaluronzuur en plantenstamcellen. Sinds 2004 hebben ze een revolutie teweeggebracht dankzij de wetenschap en de epigenetica. Door de kracht van de peptiden die als cel boodschapper functioneren werken ze op cellulair niveau wat een positieve werking heeft op de hydratatie, fijne lijntje en de egaliteit van de huid.

WAT ZIJN PEPTIDEN

Peptiden zijn hele kleine moleculen welke diep in de huid doordringen om hier op cel niveau hun werk te gaan doen. Een maal aangekomen in de cellen gaan ze ‘communiceren’ met je eigen huidcellen en zetten deze aan het werk door bijvoorbeeld de collageen aanmaak te gaan stimuleren of de hydratatie in de huid te verbeteren. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de negatieve verminderd worden, denk hierbij aan overmatige pigmentatie welke we kunnen gaan verhelderen of een overmatige talg productie welke we kunnen gaan reduceren.

DE RESULTATEN

Na slechts één behandeling zie je al resultaat en ziet je huid er stralender en frisser uit. Ook is vaak te zien dat rimpeltjes en lijntjes verzacht zijn en voel je ook aan je huid dat er wat gebeurd is en dat hij aan het werk is gezet. Moet je nagaan wat je kan bereiken als je de producten ook thuis gaat gebruiken. Je zult merken dat het resultaat steeds beter word en je huid steeds meer verbeterd.

https://www.hydropeptide.nl/

 

 

 

huidprofessional-wit
partner-logo01
logo-yonka-paris
logo-50
hydropeptide-logo-wit
tyro-logo-wit
beauty-pillow-wit-klein
biobeauty-2