We willen vaak allemaal de huidveroudering zo lang mogelijk op zich laten wachten. Toch krijgen we er allemaal mee te maken. De één iets eerder als de ander. Dit kan te maken hebben met erfelijke aanleg maar ook zeker met leefgewoontes en verzorging.

Naarmate we ouder worden , wordt onze huid, droger, dunner en slapper. De huid verliest collageen en elastine waardoor we naast verslapping ook rimpeltjes zien. De huid verliest haar volume. We kunnen huidveroudering niet tegengaan maar we kunnen dit proces wel vertragen met de juiste behandelingen, producten en leefgewoontes.

Bij La Belle Visage staan we voor natuurlijke anti aging. Er worden verschillende behandelingen gegeven die ervoor zorgen dat de huid en de celdeling wordt geactiveerd . Hoe actiever de huid, hoe “jonger” deze blijft. Uiteraard krijg je bij een bezoek aan de salon een advies over welke behandeling het beste bij je huid en je wensen past. De Beauty Angel is een Collageen Lamp die mooi inzetbaar is om op een natuurlijke manier huidveroudering tegen te gaan. De Beauty angel activeert de natuurlijke huidfuncties die door het ouder worden en door invloeden van buitenaf trager worden. Doordat onze huidfuncties vertragen wordt onze huid sneller ouder en het vochtverlies helaas steeds meer. Door het collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid te activeren blijft de huid steviger, fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder en het vochtgehalte verbeterd. Kortom het algehele huidbeeld verbeterd intensief.

Klik op de behandeling voor meer informatie over verschillende anti aging mogelijkheden:

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan even contact op en ik help je graag verder.

Contact