Schoonheid begint bij ontspanning.


Ontmoet jouw ontspannen zelf met huidverbeterende behandelingen in Groessen!
 

Schoonheidssalon Renate

In onze salon in landelijk Groessen (bij Duiven) brengen wij huidverbetering en (totale) ontspanning samen waarbij mensen tijd voor zichzelf kunnen combineren met aandacht voor hun meest gezonde en gladde huid. Inclusief een frisse uitstraling en een mooie glow. Je bent zeer welkom!

Met liefs, Renate

P.S. Wil je meer weten over mijn visie op ontspannen huidverbetering?

Ieder seizoen een andere behandeling geeft een mooi totaaleffect

Lichttherapie geeft enorm veel energie!

De Beauty Angel is een innovatief concept voor zachte huidverjeugdiging op een natuurlijke manier. Het is lichttherapie in een wellnesssessie. De huid krijgt een intensieve energieboost in de diepere huidlagen waardoor celvernieuwing en huidfuncties geactiveerd worden. Benieuwd hoe dat voelt en werkt? Lees snel verder...

Je huid verbeteren, verjongen, ontspannen en herstellen?

Dat kan met de pro-aging-aanpak van Schoonheidssalon Renate. Plan jouw gratis intake in en weet wat voor jouw huid werkt!

Gratis Intake & Huidadvies
 

Schoonheidssalon Renate in Groessen (Gem. Duiven) is gespecialiseerd in het geven van behandelingen ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging maar ook voor de ontspannende behandelingen ben je hier aan het juiste adres.


Schoonheid begint bij ontspanning.
Ontmoet jouw ontspannen zelf met huidverbeterende behandelingen in Groessen!

 

Een mooie huid heb je voor 70% zelf thuis in de hand. 30% verzorg ik met alle plezier en deskundigheid voor je in de salon. Zo krijg je 100% resultaat.

EERSTE KENNISMAKING

HUIDVERBETERING

ONTSPANNING

ANTI-AGING

THUISVERZORGING

HUIDPROBLEMEN